ÇANKIRI / MERKEZ - Karatekin Ortaokulu

2.dönem 1.ortak sınav takviminde

- 02.04.2024 tarihinde 3.ders saatinde yapılması planlanan İngilizce yazılı sınavı aynı gün 6. ders,

- 02.04.2024 tarihinde 5.ders saatinde yapılması planlanan  Matematik ve Bilim Uygulamaları yazılı sınavı aynı gün 7. ders

- 01.04.2024 tarihinde yapılması planlanan Robotik Kodlama, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım, Dijital Sanatlar yazılı sınavları ise 03.04.2024 tarihinde aynı saatlerde yapılacak şekilde düzenlenmiştir.Yeni sınav takvimi aşağıdaki görselde olduğu şekildedir.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen talimatla velilerimizin öğretmenlerimizle görüşmelerinin randevu sistemiyle yapılması kararı alınmıştır. Öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimizi aşağıdaki görseldeki gün ve saatlerde okulumuzda bekliyoruz.