ÇANKIRI / MERKEZ - Karatekin Ortaokulu

Mahmut Ş.KARAAHMETOĞLU Müdürümüze Veda Yemeği Düzenledik

Okulumuza yaklaşık yedi yıl hizmet eden, okulumuzun gelişimine büyük katkılar sağlayan müdürümüz Mahmut Ş.KARAAHMETOĞLU'nun ilimizde başka bir okula müdür olarak görevlendirilmesi sebebiyle veda yemeği düzenlenledik.

Düzenlenen veda yemeği sonrası okumuzun yeni müdürü Gürtürk ÖZDEMİR, yedi yıldır okulumuz için yaptığı çalışmalar ve katkılar için Mahmut Ş.KARAAHMETOĞLU'na teşekkür ederek plaket takdim etti.

Veda konuşması yapan Mahmut Ş.KARAAHMETOĞLU ise okulumuzda çalıştığı süre içerisinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Ekip olarak bu öğretmen kadrosuyla çalıştığı için çok mutlu olduğunu belirten KARAAHMETOĞLU yeni okul müdürümüze ve öğretmenlerimize başarılar diledi.

Öğretmenlere ve öğrencilere samimi ve babacan davranışlarıyla hatırlayacağımız Mahmut müdürümüze yeni görev yerinde başarılar dileriz.

08-09-202308-09-2023

Yayın: 08.09.2023 - Güncelleme: 08.09.2023 19:01 - Görüntülenme: 121